Wednesday, March 16, 2011

kerana PAKGUARD!!!!

HAIIII............
hari tuu aq ada test bell speaking...
aq kena test pkul 8.30 a.m...
besalah org bujang bgun lmbt, dah laa hari tuu kna pkaian formal...
nak di singkatkan citer, aq pegi test lmbt laa, dah laa aq kena speaking by group...
mmbe2 aq ni kol laa smpai kat 10kali, nsib bek mmbe2 group aq nie SPORTING2 belaka....
smpai jaa kat klaz aq trus meluru msok, dah laa ngan penat x apaa laa...
thats my FAULT, aq fham.... DGN keadaan penat aq prepare laa serba ckit point utk aq ckap...
boleh tahan jugak laa mmbe2 group aq ni kasi OPINION, aq pun apa lgi sma nek laaa....
AHAHAHAHA....
pas2 kita org pun abih kan lah ayat2 terakhir kita org....
nak dijadikan citer, time kita org blik ada laa SEEKOR PAK GUARD NI....
dia boleh bhentikan moto JAGUH dia (bukan moto dia pun pinjam jaa/ HAK KERAJAAN) smata2 nak perhatikan kita org...
ye laa kita org trun ikut bukit tepi tuu, mmang x boley pun trun ikot situ...
x paa laa kita org pun patah blik ikot jln besa...
AHHHHH!!!!
aq pun mnarik nafas panjang...
ingt ka dah BERAMBUS org tua tuu!!!
rupa nya dia berpatah blik dtg kat kita org....
ARRGGHHHH!!!!
aq pun apa lg arghhh sudah org tua ni, nak apa lg laa...
pas2 dia tahan aq sbb aq x pkai KAD MATRIK....
DIA tny aq mna kad matrik, pas2 aq jwb laa aq tertinggal kat dlm blik...
pas2 dia mintak lak I/C AQ....
HAMPEHH punya pak guard x SEDAR DIRI pak guard UiTM jaa pun!!!!
nak mintak I/C aq apa hal??? ingt KO tuu POLIS ke!!!!
MORAL OF THE STORY...
SEDAR LAH DIRI TUU!!!
sekian sjelah, BYEEE

Monday, March 14, 2011

dinner banKING

bgun2 tadi tgk jam pkul 8.30 pgi,
nak pegi klaz lmbt lg, n tetiba rasa nak update blog plak...
dah lama dah x update pun...
ko org lyan je lahh citer kat bwah ni...............................................




1st of all, SALAM....
mula nya aq x nak pegi ke dinner ni, 1st cz payment yg kita org kena byar x msuk akal!!!
can u all imagine mkan yg utk x serapa kita org kena byar RM40....
FUHH!!! KAPAK GILER!!!
klu RM40 tuu aq bley mkan smpai 3 hari kot...
ahahahaha....
setelah sekian lamanya, class ref aq pun pegi lah jumpa coordinater kita org tuk mintak belas EHSAN dia utk trunkan byran dinner..
lg pun ini bukan lah kali pertama aq pegi dinner, so x lah truja sgt...
tpi EXCITED tuu adalah ckit...
HAHAHAHA....
kita org DIB part 1 smua ada 3 klas A,B n C...
smua klas part 1 kna buat persembahan...
x kesah laa apa2 pun persembahan, JANJI BUAT....
aq ni confirm2 dah x join bnda tuuu....x pa lah class ref aq pun x force aq....
kita org pun berangkat ke SWISS IN HOTEL dlm pkul 6.00 ptg...
jom lyn pic dulu.....


LBIH kurang setengah jam perjalanan bru lah kita org smpai kat hotel tuuu....
tpi yg X BEST nya, dinner tuu start pkui 8.30mlm...
so, kita org nak wat apa???? pkat2 snap pic laa lgi pun background kat situ nice gak tmbah lak kat  tpi pool...
tmbah lak, classmate aq ni bwak pula camera nikon dia...pkat2 snap gambar laa...
lyan pic dlu....






so, smpai lahh time yg dtggu2 iaitu MAKAN TIME!!!!
PERHH!!! HOTEL bertukar jadi PASAR???
berduyun2 org pegi serbu nak ambek mkanan...
termasuklah aq, HAHAHAHA...
tpi besa lah, LADIES FIRST....
XPA2, kita org pham....
after mkan, tibalah time klaz aq wat persembahan...
aq pun wat bodo jaa laa...
abis smua n acara penutp iaitu penyampaian sijil to all part 6 sbb dia org dah last sem...
x paa lah, bukan urusan aq pun....
so, classmate aq pun pkat2 lah snap pic kat tepi pool tuu...



SEKIAN sajalah CORETAN aq tuk kali ni,
BYEEE